Sopar de Solidaritat

Estándar
Amics i amigues:
Aquest any no hi haurà Sopar de Solidaritat de És l’hora! a la plaça de l’Església, com portem fent des de fa uns anys per principis d’estiu. Diferents causes personals de les persones que formem el grup ens han fet arribar a la decisió d’ajornar-lo.
Diem ajornar i no anul·lar. Aquest any el Grup de Solidaritat És l’hora! compleix 25 anys com a entitat. 25 anys a Sant Adrià, treballant per a un món millor i una societat més justa, transformadora i solidaria, denunciant, compartint amb tots vosaltres bons moments com és el sopar solidari, experiències i testimonis.
Sabem que sense vosaltres, totes aquestes persones que ens doneu suport, els socis i amics, no seriem el que som i no haguéssim fet la feina que hem fet al llarg de tots aquests anys. Ens heu fet estar actius en el nostre municipi, a Sant Adrià, fet que fa que siguem una entitat reconeguda i valorada. Hem tirat endavant amb un bon nombre de projectes de cooperació, sempre també amb el suport d’una bona contrapart, Ayne Perú i de l’Ajuntament de Sant Adrià.
És per a tot això que ho volem celebrar amb vosaltres, amb tots! Hem pensat que la millor forma seria fer el Sopar solidari el divendres 27 de setembre i amb més sorpreses i col·laboracions que ja us anirem dient.
Reserveu-vos el divendres 27 de setembre a partir de les 20h a la plaça de l’Església. Volem celebrar els nostres 25 anys amb vosaltres. No hi falteu!

Deja un comentario